Klimaneutral
Bæredygtigt materiale
Fri fragt fra 1.500 DKK
Stort udvalg

Bio-Compound/Bio-Blanding

Udtrykket ’compound’ er afledt af det engelske ord "blanding" eller "sammensat". En blanding består således af to eller flere materialer, som ved sammenblanding har fordelagtige egenskaber. Bio-Blanding er ikke et beskyttet udtryk, så en række forskellige materialekombinationer kan falde ind under det.

Naturlig, vedvarende, social

Vores Ecobiopack repEAT genanvendelige produkter er lavet af en Bio-Blanding. Den består af en sammensætning af naturlige fibre og biopolymerer. Da hvert produkt har forskellige forudsætninger, er der en differentiering i materialeblandingen. De to typer af vores nuværende anvendte Bio-Blandinger er forklaret nedenfor.

Genbrugsskåle:

Ecobiopack’ genanvendelige bakker er lavet af et træ-bio-plast kompositmateriale. De består af 40 % træfibre (fra bæredygtigt tysk skovbrug) og 60 % polypropylen (Bio-PP). Bio-PP er udvundet af sukker, så træ-bioblandingen består af 98% vedvarende råmaterialer. Det anvendte materiale kan også genbruges og er fri for petroleumsplast, PLA og melamin.

Den specielle biobaserede materialeblanding gør de genanvendelige skåle egnede til opvaskemaskinen i henhold til DIN 12875-1 og er temperaturresistent op til 70 °C. Ecobiopack’ genanvendelige skåle er ideelle til salater og udpakket fødevarer, som müsli, korn eller nødder. Sammen med det gennemsigtige låg forbliver indholdet også friskt og synligt for kunderne.

Genanvendeligt organisk bestik:k

Ecobiopack’ genanvendelige bestik er lavet af et kompositmateriale af naturlige træfibre og bio-plast. Den specielle materialeopskrift er udviklet inden for rammerne af et projekt finansieret af Forbundsministeriet for Økonomi og Energi. (tysk: Bundesministerium für Wirtschaft und Energie). Bestikket består af 80 % vedvarende ressourcer og er biologisk nedbrydeligt. Bestikket er egnet til opvaskemaskinen og er temperaturresistent op til 70 °C.

Produktionstrin i Bio-Blandingen

 1. Naturlige fibre er nødvendige til at producere Bio-Blandingen, der tjener som et bæredygtigt fyldstof. Det benyttede træ kommer fra produktionsprocesser, hvor ubrugte restmaterialer er tilovers. I henhold til "Affald til Værdi Princippet" returneres disse til produktionscyklussen.
 2. De forarbejdede naturlige fibre blandes med bioplast for at danne et sammensat materiale. Jo flere naturlige fibre der anvendes, jo mere bæredygtig bliver slutproduktet.
 3. Det resulterende sammensatte materiale opvarmes i en sprøjtestøbemaskine og sprøjtes ind i en speciel form ved hjælp af tryk. Udover de produktionsrelaterede krav, er designet af det genanvendelige bestik udført til at sikre, at det ligger godt i hånden og efterlader en behagelig følelse i munden. Efter afkøling er produktionsprocessen færdig.
 4. Færdig! Ecobiopack’ genanvendelige skåle og det genanvendelige økologiske bestik er klar til transport ud til dig og ser frem til at blive brugt i din virksomhed.

Bio-Blandingens særlige egenskaber

 • Fødevaresikker
 • Temperaturresistent op til 70 °C
 • Fremstillet af vedvarende råmaterialer
 • Egnet til opvaskemaskine
 • Ingen melamin, ingen BPA
 • Robust og elastisk
 • Bionedbrydelig (bestik)
 • Bæredygtigt udseende og af høj kvalitet
 • Fremstillet i Tyskland - Udviklet og produceret i Tyskland
 • Træ fra tyske skove med bæredygtigt skovbrug

Fordele ved genanvendelige produkter

Da Bio-Blandingen er fremstillet af vedvarende, plantebaserede råmaterialer, hjælper det med at bevare ikke-vedvarende ressourcer, såsom råolie. Brugen af bioplast reducerer også mængden af konventionel plast, der er placeret på markedet - en velkommen besparelse, især blandt slutkunder. For at efterlade et lille CO2-fodaftryk, anvendes moderne produktionsanlæg og korte transportruter (Fremstillet i Tyskland). Og det bedste er: Materialets holdbarhed gør produkterne ikke kun er bæredygtige, men også attraktive i pris. Du kan finde vores genanvendelige sortiment i vores online shop.