Klimaneutral
Bæredygtigt materiale
Fri fragt fra 1.500 DKK
Stort udvalg

repEAT: genbrugsemballage til fødevarer

Du har sikkert allerede bemærket det lille "repEAT" ikon i vores butik, der pryder vores genanvendelige produkter. Hvis ja, har du måske undret dig over, hvad det betyder. Vi vil forklare dig, hvad det handler om, hvorfor genanvendelige ting simpelthen er mere værd i vores øjne, og hvordan du kan begynde at bruge genanvendelig emballage hos os.

Hvad er repEAT, og hvad betyder det?

Genbrugskoncepter er i stigende grad efterspurgte på To-Go markedet og vil endda blive obligatoriske fra 2023 i mange EU-lande. For at imødekomme denne efterspørgsel har vi sammensat et nyt B2B genanvendeligt sortiment. Dette gælder under navnet repEAT! Med dette ønsker vi at gøre genanvendelige varer i vores butik mere genkendelige og derfor også brugt oftere.

Navnet på etiketten er en kombination af ordene "gentag" og "spis" - en henvisning til den genanvendelige karakter og det faktum, at de er relateret til mad.

Vores repEAT-produkter scorer to gange: De er lavet af bæredygtige materialer og kan bruges flere gange for at spare ressourcer. De bæredygtige materialer er fx glas, økologisk bomuld eller vores specialudviklede Bio-Blanding, et sammensat materiale lavet af træ og bioplast. Du kan finde ud af mere om dette materiale i vores relaterede Bio-Blanding informationsartikel.

Hvorfor er genanvendelighed særlig bæredygtig?

Ordet "bæredygtighed" er afledt af det latinske "sustinere" (vedligeholde, opretholde). Således er en betydning, at noget er nyttigt i særlig lang tid. Dette gør det også klart, hvorfor genanvendelig emballage er særligt bæredygtig: I stedet for at skulle bortskaffe et produkt efter en enkelt anvendelse, kan et genanvendeligt produkt bruges flere gange og dermed sparer ressourcer.

Hvad er genanvendelige produkter egnet til?

At tilbyde genanvendelige produkter har mange fordele. På den ene side kan forbrugeren vælge mellem engangsprodukter eller genanvendelige produkter og har således mulighed for aktivt at bestemme selv. På den anden side signalerer du et bæredygtigt mindset og inspirerer med miljøvenlige emballageløsninger.

Genanvendelige produkter er særligt velegnede til faste kunder i supermarkedets salatbar, take-away kunder på restauranter eller kunder i butikker med emballerede varer.

Som en bæredygtig virksomhed kan du også selv gå ind i cyklussen. I vores HÄPPY BOWL kan du for eksempel tilbyde salater eller karryretter "To Go" og opkræve et depositum for skålen. Meget lig kopper og glasaflejringer på festivaler. Bedst af alt er skålen opvaskemaskine sikker og kan derfor bruges mange gange og rengøres let.

Hvilke genanvendelige produkter kan du finde i vores butik?

Genanvendelige emballageløsninger er ikke kun ressourcevenlige, men også meget trendy. Derfor tilbyder vi dig et konstant voksende udvalg af genanvendelige produkter. Uanset om det er glasflasker og sugerør til en friskpresset smoothie, stofposer og grøntsagsnet til shopping eller genanvendeligt bestik og genanvendelige skåle til frokost... den bæredygtige måde starter med dig og din virksomhed!

Har du en idé om, hvordan vi kan udvide vores sortiment, eller har du absolut brug for et bestemt genanvendeligt produkt til din virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os!

Vi er også allerede i færd med at tilføje nye repEAT-produkter til vores sortiment. Du kan snart se frem til nye produkter i vores repEAT kollektion!