Klimaneutral
Bæredygtigt materiale
Fri fragt fra 1.500 DKK
Stort udvalg

Klimaneutral

Som den første leverandør af fødevareemballage til at kompensere for alle CO2-emissioner - fra dyrkning af råvarer til levering af vores produkter til vores kunder. Det betyder: Du modtager 100 procent klimaneutrale artikler fra os!

Klimaneutral emballage

Produktionen af vores emballage forårsager uundgåeligt CO2-emissioner. Vores interne ekspert registrerer og beregner for hvert enkelt produkt den tilsvarende mængde kuldioxid, der er nødvendig for at fremstille det pågældende produkt. Disse beregninger foretages også i vores daglige driftsorganisation. Vi udligner den resulterende mængde CO2 i projekter, der bidrager til at beskytte miljøet.

Ud over at kompensere for emissioner, arbejder vi løbende på at reducere vores CO2-udledning. For eksempel udvikler vi nye, mere klimavenlige materialer og bruger i stigende grad bambus- og sukkerrørsfibre samt karton og palmeblade.

Bedre levevilkår gennem skovrejsning

For at kompensere for emissionerne, støtter vi et internationalt anerkendt klimabeskyttelsesprojekt i den sydindiske stat Tamil Nadu - den samme region, hvor vores Palmware-® høstes og produceres. Projektet hjælper små landbrugere med at bekæmpe igangværende skovrydning gennem genplantning af skov. Landmændene bevarer ejerskabet til deres jord og kan tjene penge af de høstede frugter, nødder og skovbrugsprodukter. Alene i Indien dækker projektet »International Small Group and Tree Planting Program (TIST)« 671,8 hektar jord. Ud over landmændene nyder klimaet også godt af skovrejsning, da især tropiske skove lagrer en masse CO2.

Tidligere succeser og CO2-balance

Med vores tidligere klimabeskyttelsesprojekt i Kasigau Wildlife Corridor i Kenya har vi allerede været i stand til at spare over 11.000 tons CO2. Dette kan sammenlignes med den mængde CO2, som 1000 tyskere producerer om året. Projektet beskytter eksisterende tørskov og savanne over et areal på ca. 200.000 hektar. Ved at skabe alternative arbejdspladser til lokalbefolkningen mindskes afhængigheden af indkomstkilder i forbindelse med skovrydning. Uddannede skovfogeder bevogter og beskytter området og bevarer dermed løvernes, zebraernes, gepardernes, elefanternes og en række fuglearters levested.

Et stort projekt, som vi er glade for at have deltaget i!