Klimaneutral
Bæredygtigt materiale
Fri fragt fra 1.500 DKK
Stort udvalg

Legal Notice

Hanse Grün GmbH
Kastanienallee 164 b
23858 Reinfeld
Germany

Telefon: +49 (0)451 16082689
Email: info@hanse-gruen.de

Handelsregister

Hanse Grün GmbH
Registering: Lübeck
Registreringsnummer: 22290/05918

Administrerende direktør

Jørgen Walther

Copyrights

Indholdet på disse websider er overset af den tyske regering. Duplikering, bearbejdelse, distribution eller anden form for brug af disse materialer udenfor copyright loven må kun ske ved skriftlig tilladelse af de respektive forfattere eller udviklere.

Databeskyttelse

Vær opmærksom på at der er sikkerhedsrisiko ved at sende data, såsom e-mails, via internettet, da det er umuligt at sikre sig fuldstændig mod uautoriseret adgang gennem tredje part. Ikke desto mindre så sikrer vi dine data, med henblik på denne begrænsning. Specielt personlig information vil kun blive sendt via internettet hvis ikke der er modstridninger med tredje part, med mindre den respektive part har givet tilladelse hertil i forhold til den sikkerhedsrisiko der findes. Som webside udbyder kan vi ikke holdes ansvarlige for nogen skade som en konsekvens af en sådan sikkerhedsrisiko for nogen form for udeladelse af information fra vores part.

Vi gør indsigelse imod nogen former for kontakt informationer af tredjepart der bruges til at sende uønsket reklame. Som webside udbyder forbeholder vi os retten til at tage lovmæssig handling mod uønsket reklame, e-mail spam eller andre marketing materiale.

Online dispute settlement according to Art. 14 / 1 ODR-VO:

Europakommisionen udbyder en platform til at klage online: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

© Copyrights Bionatic GmbH & Co. KG. All rights reserved.