Klimaneutral
Organisk
Bæredygtig emballage

Ecobiopack produkt ikoner

Med produkt ikoner kan du finde de miljømæssige fordele på hver artikel samt et overblik gennem hele vores sortiment.
Her beskriver vi specifikt betydningen af hver enkelt ikon:

pic_b2c_a_frei_von_plastik

Fri for plastik

Denne artikel blev fremstillet uden anvendelse af konventionelle jordoliebaserede plast. Hvis plast er til stede, er det bionedbrydeligt bioplast, som produceres industriel.

pic_b2c_b_organisch

Mikro-organisk, uden kemiske tilsætningsstoffer

Produktet fremstilles af en ren organisk base uden kemiske tilsætningsstoffer og er baseret f.eks på naturlige funktioner fra mikroorganismer.

pic_b2c_c_weniger_co2

Biobaseret, mindre CO2.

Med brug af biobaserede råvarer, såsom bioplast, har denne artikel i dets livscyklus mindre CO2 aftryk sammenlignet med konventionelle produkter.

pic_b2c_d_recycelt

Fremstillet af genanvendelige råmaterialer

Produkter med dette ikon er blevet helt eller delvist fremstillet af genanvendelige råmaterialer. Selvfølgelig opfylder disse artikler den gældende fødevarelovgivning og juridiske krav til emballage, der kommer i direkte kontakt med fødevarer. Hvis der er behov, står vi gerne til rådighed for yderligere spørgsmål!

pic_b2c_e_forstwirtschaft

Fra certificeret skovbrug

Træet, som er nødvendig for produktionen af disse produkter kommer fra bæredygtige skove. Dette ikon angiver, at producenten af produkterne er FSC godkendt eller anden godkendelse, såsom PEFC.
Kontakt os venligst for mere detaljerede oplysninger!

 

pic_b2c_f_kompostierbar

Biologisk nedbrydeligt

Artikler mærket med dette ikon er helt biologisk nedbrydelige. Hvis plast forarbejdes på disse artikler er det bioplast, som også nedbrydes naturligt.

pic_b2c_g_din13432

Certificeret komposterbart

Komposterbart er markeret med ikonet "DIN13432". Produkterne er certificeret i henhold til den tyske industristandard. For at opnå det certifikat, skal produkterne nedbrydes under betingelserne for et industrielt komposteringsanlæg inden for 90 dage på mindst 90%. Selvfølgelig kan disse produkter også nedbrydes i det fri, der har, men over en betydeligt længere periode, afhængigt af klimaet, mikroorganismer og jordbundsforhold. I modsætning til traditionelle produkter, nedbrydes disse produkter til kompostering i det fri uden giftstoffer som kunstige blødgørere.

pic_b2c_h_mikrowelle

Egnet til mikrobølgeovn

Du kan også bruge mikrobølgeovnen med disse produkter.

pic_b2c_i_ofen

Egnet til ovnen

Du kan også bruge ovnen til denne artikel. Hvis du ønsker at bruge artiklen ved temperaturer> 160 ° C, anbefaler vi at se på den enkelte beskrivelse, for at se op til hvilken temperatur den enkelte artikel er varmebestandigt. Hvis der er behov, står vi gerne til rådighed for yderligere spørgsmål!

pic_b2c_j_tiefkuehl

Egnet til fryseren

Disse artikler er også egnet til dybfrysning.

 pic_b2c_k_fairtrade

Fair Trade certificeret

Artiklen er certificeret i henhold til Fair Trade standarder.

Har du brug for det relevante certifikat / bevis?
Har du brug for hjælp, kontakt vores kundeserviceafdeling, de kan hjælpe med de nødvendige dokumenter til de respektive produkter.